Lørdag, nationalsang & boksning!

Få længere og fyldigere vipper!

For mit vedkommende og for de fleste andre piger vil man rigtig gerne have lange og fyldige vipper. Jeg synes det er noget af det flotteste og vigtigste. Og lige præcis derfor er det vigtigt for mig at passe og pleje mine vipper. Mange af jer ved at jeg har haft vippe extensions på mange gange. Men jeg har holdt en lang pause fra det, for netop at passe på mine vipper så de kunne få lidt ro. Og når jeg skal passe og pleje mine vipper så bruger jeg en vippe serum, som gør at ens vipper bliver længere og fyldigere. Og ja! Det kan faktisk lade sig gøre. Rigtig meget endda! Jeg kan varmt anbefale at bruge sådan en serum hvis du vil have lange naturlige vipper. Jeg har ikke mødt nogen endnu, hvor det ikke har virket, så det er pengene værd.
Den vippe serum jeg bruger lige i øjeblikket er en serum fra Swiss Clinic, som i kan finde HERINDE.

Det skriver swiss Clinic om deres produkt: Swiss Lashes, et af de mest solgte øjenvippeserum i Danmark lanceres nu med en helt ny formel med to banebrydende aktive ingredienser. Med Swiss Lashes 6 ml får du smukke, lange vipper på kun tre til seks uger.
Den banebrydende ingrediens fra Schweiz, Redensyl?, vandt pris på den store ingrediensgala i Barcelona ?In-Cosmetics Awards 2014? for sin videnskabelige innovation, hvor brugen af grøn kemi med fokus på stamcellerne stimulerer hårvæksten og reducerer hårtab.
På 10 dage har Redensyl vist 214% længere øjenvipper sammenlignet med ubehandlede vipper. Den anden aktive ingrediens, Biosaccharides?, har i undersøgelser vist en 32% øget overlevelse af hårsækkene i deres vækstfase.

Overstående om produktet synes jeg er rigtig vigtigt at få med til jer læsere, så det ikke kun er mig selv der skriver hvor begejstret jeg er for produktet. Lige nu kan i få swiss Lashes til lanceringspris til 799 kr. Normal prisen er 1095 kr. Det lyder af mange penge, men der er til virkelig lang tid, og det virker. Så på den måde er den 100% alle pengene værd.

På billedet nedenfor kan i se et FØR OG EFTER billede. Forskellen er (udover jeg har make-up på min hud på det billede til højre) FØR billedet blev taget en aften da jeg begyndte at bruge swiss Clinic og ikke havde make-up på. Jeg tager nemlig alt mit make-up af inden jeg bruger serummen. Anyways! Som man kan se til højre har jeg fået flere vipper og de er en del længere og sundere. Er meget glad for resultatet!

Find produktet HER.

collageerere
Sponsoreret indlæg. Men med min egen mening!

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag, nationalsang & boksning!