Kourtney Kardashians opskrift på sund morgenmad

Indretnings ideer!

Jeg fandt disse lækre billeder på tumblr, og har stirret på dem en efter en hver dag lige siden. De ting som ses på billederne, og indretningen er lige min smag. Meget lyst, enkelt og nordisk! Jeg er stadig ikke færdig med at indrette hjemme ved mig, så disse billeder er gode at have til at få lidt inspiration. Jeg bliver nødt til lige at tilføje at den stol, som ses lige ovenover bliver jeg nødt til at eje. Altså den koster nok det hvide ud af øjnene, men det er trods alt noget jeg kan spare op til. Den er virkelig, virkelig, virkelig fin!

Håber i alle nyder jeres jul med familien ?

tumblr_nr21f7Yn281r4hk4go1_1280 tumblr_nyttrhvuwH1sg8ttro1_1280tumblr_no6o3pgmpC1qz86ovo1_1280

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kourtney Kardashians opskrift på sund morgenmad