JUL OG SYGDOM!

Kourtney Kardashians opskrift på sund morgenmad

Jeg er begyndt at følge Kourtney Kardashian på hendes app også. Og jeg elsker alle hendes gode kreative mad ideer. Især nu hvor hun har født tre børn og holder sig SÅ godt. Altså hvem ser sådan ud som 36 årige? Det er da de færreste der gør det. Men lige præcis derfor synes jeg det er nogle enorm gode fif og råd hun kommer med. Hvis jeg bare kan se halvt så godt ud som hende når jeg når til hendes alder, blot ved at følge det hun gør, så er jeg på!
Jeg sad og så et afsnit af den nye sæson af Keeping Up With The Kardashian, hvor hun spiste det her morgenmad. Og jeg kan huske jeg spolede tilbage for at høre hende sige hvad det var hun spiste. Og nu har hun lagt hele opskriften ud på hendes app. Jubii!!! Derfor tænkte jeg at jeg lige ville dele den med jer. For det første er det mega sundt og for det andet så mætter det virkelig.

IMG_3349IMG_3350 (1)                                  ??????????????????????????????????????????????????????????????

55-1571-screen-shot-2015-12-18-at-9-1450492025 55-1576-screen-shot-2015-12-18-at-9-1450492029


   

3 kommentarer

 • Anna

  Hvor ser du de nye afsnit henne Anne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ville være dejligt med en oversættelse på opskriften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kan du evt oversætte opskriften? Og skrive hva du synes om den?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUL OG SYGDOM!