Indretnings ideer!

Dejligste Århus!

Jeg er stadig i Århus, da jeg ikke lige kan få mig taget sammen til at tage til København. Jeg savner dog allerede København, men min sygdom gør at jeg ikke har noget overskud lige nu. Det er jo den første dag i dag hvor der ingen julefrokoster er, så jeg er helt færdig. Ligger bare på sofaen hjemme ved min far og hans kone. Jeg overvejer mere og mere om jeg skal blive og holde nytår i Århus. Så vil det være min første nytårsaften her i 5 år. Jeg vil nemlig derfor tage ud og holde nytårsaften med mine fætre, farmor, faster osv. Og lige nu synes jeg faktisk det lyder som verdens bedste ide!
Jeg synes efterhånden jeg er kommet i den alder hvor jeg ikke behøver den helt store fest, eller noget vildt. Det eneste jeg har lyst til er at være sammen med dem jeg holder af og elsker. Udover det, så er jeg også pisse bange for fyrværkeri. Synes det er vild smukt, men samtidig godt noget jeg kan være foruden. Og hvis det endelig skal være der, så lad de professionelle fyrer det af! Beklager hvis jeg lyder som en gammel sur dame med 15 katte 😉

Pels fra Meotine.

IMG_3579 IMG_3581Nedenfor er et billede fra 2. juledag hvor jeg var ude ved min farmor. Mine to fætre og min faster.

IMG_3588

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretnings ideer!