Gør din vand mere spændende!

Når hjerter går i stykker.

Jeg synes de her dage har været rigtig uretfærdige for dem jeg har nærmest. Den her uge har været fyldt med tårer, frustration, og uretfærdighed. Heldigvis har det intet med mig at gøre, og så alligevel. Fordi når dem jeg har kært bliver såret, forladt, mærker smerter så mærker jeg det lige så meget som dem. Det gør så ondt på mig at se dem jeg elsker have ondt og slet ikke kan finde ud af hvad der skal ske. Jeg har i flere dage gerne ville skrive det her indlæg, men jeg har ikke helt vidst hvordan jeg skulle formulere mig. Også fordi jeg ikke vil have at dem jeg skriver om bliver såret pga det her indlæg. Så der bliver naturligvis ikke nævnt nogle navne.
Jeg oplever flere af dem jeg elsker som er blevet forladt af deres kæreste, eller taget beslutningen sammen. Men bagefter se hvor hårdt det er for dem og hvor meget de ikke kan komme videre.
Min gode venindes far er blevet indlagt på hospitalet fordi han har fået en blodprop i hjertet. Min anden gode veninde og hendes kæreste tog en beslutning om at gå fra hinanden, som har været rigtig svært for dem begge. Samtidig har min venindes kæreste, som nu er en eks kæreste været rigtig syg. Og det viser sig at være ret alvorligt. Hvor er retfærdigheden i det. Jeg har været så ked af det, fordi det rammer så hårdt når jeg har haft alvorlige sygdomme ret tæt inde på livet. Og fordi jeg holder rigtig meget af ham også. Jeg kan se hvor hårdt hele situationen er for min veninde og hvor frustreret hun er over det hele, når hun intet kan stille op.
For det er nemlig det man ikke kan, når en man holder af en som får en dødelig sygdom. Der er intet VI kan gøre. Vi kan blot sidde og se på hvor ondt det gør på personen. Man har lyst til at rive og ruske i alle og hjælpe til.. Men det kan man bare ikke. Man er fuldstændig magtesløs.

Jeg ved det hele nok skal blive okay.. Jeg vil være der 100% for dem jeg elsker. Ligesom de altid er der for mig.

tumblr_mf1kuevhjq1qht5w5o1_1280

   

2 kommentarer

 • Maria

  Jeg kan godt forstå at du føler dig magtesløs, og føler at du ikke kan gøre noget. Men Anne det kan du! Når man bliver alvorligt syg har man brug for sin familie og venner som støtte, og det er altså ikke en lille ting.
  Min far har også været meget syg, og fik en bypass i hjertet. Man kan ikke gøre så meget andet end at være der, men tænk hvis han ikke havde nogen? Hvad skulle han så kæmpe for? Venner og familie betyder alt!

  Vi kan ikke kontrollere sygdomme eller de ting der sker omkring os, men vi kan styre vores egne handlinger og vores syn på situationen. Vær stærk!

  Through every walk of pain, there is always a step of happiness that awaits.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lara

  Jeg kender virkelig godt følelsen. Jeg ser mig selv som en stærk kvinde, men det er mest på de punkter, som jeg kan kontrollere. Jeg kalder mig selv en kontrolkvinde, men når det kommer til kærester og ydre faktorer med jobs og familie, så får jeg indimellem følelsen af at være magtesløs. Jeg er før blevet forladt, men det der har hjulet mig er, at beskæftige mig med noget eller komme videre ved for eksempel at flytte mig fysisk fra det, som gør ondt. Og så er det godt at have gode veninder omkring mig. Så det du kan gøre for din veninde, er vel egentligt bare at være der for hende?

  Jeg skriver selv om at skulle være stærk – men også rumme en masse følelser imens.
  Lara // http://www.missgrey.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør din vand mere spændende!