Min nye kærlighed!

Fantastisk nytårsaften!

Jeg håber i alle havde en smuk aften med dem i holder af! Jeg havde en af de bedste nytåraftener nogensinde sammen med min familie. Jeg holdt nytår ude ved min faster, onkel og fætre sammen med min bror og farmor og en masse andre. Jeg tror vi i alt var 20 mennesker. Vi havde den skønneste aften med dejlig mad og dejligt selskab. Senere tog jeg ind til Århus hvor jeg hyggede mig resten af aftenen med nogle venner og veninder.

Det er altså farligt at komme ud til sådan en lækker omgang mad! 
IMG_3693Min fætter til venstre og min lillebror til højre. Dejligste drenge ?

IMG_3689Jeg var i total tøjkrise, fordi det jo slet ikke var meningen jeg skulle holde nytår i Århus. Jeg havde intet festtøj pakket, så jeg måtte ud og finde en kjole jeg kunne have på. Men det var ikke så nemt. Der var ingenting og det endte med jeg måtte gå hjem uden noget. Nytårsdag et par timer inden butikkerne lukkede styrede jeg ned til byen igen. Jeg endte med at finde den sorte sag fra Monki.

IMG_3716IMG_3721Min dejlige farmor og lillebror med næsten matchende tøj.

IMG_3736Mine to fætre Frederik og Carl og min onkel og faster. Mangler lige den sidste fætter, som ikke er med på billedet.

IMG_3748IMG_3750IMG_3759IMG_3761

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye kærlighed!