Prøver tøj til i aften.

I dag skal jeg lave …

Jeg så den her lækre salat på Kourtney Kardashians hjemmeside, og blev total inspireret til at lave det samme nu! Jeg var ellers halvt på vej ned i Torvehallerne for at købe noget mad til at tage med hjem. Men da jeg så den her salat fik jeg vild meget lyst til at lave det. Det eneste jeg vil lave om er at jeg vil stege noget kylling også, så det fylder lidt mere i maven, og så jeg kan holde mig mæt i længere tid.
Jeg elsker mad der er sundt, lækkert og hurtigt og lave! Og det er især en af grundene til jeg vil lave den her salat nu. MUMS!

111-3148-hero_dsc_1173-1454634857 111-3149-dsc_1174-1454634878

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prøver tøj til i aften.