I dag skal jeg lave ...

Når man er så vild med en serie.

Kender i det når man er så vild med en serie, at man starter forfra på den? Det er det jeg har tænkt mig at gøre nu faktisk. Grunden er egentlig fordi der er kommet en 4. sæson af den og indtil videre er der kun kommet 2 afsnit på HBO. Så nu kan jeg lige så stille begynde at se lidt videre fra første sæson (muligvis springe lidt frem og tilbage) indtil hele sæsonen er kommet, så jeg ikke skal vente en UGE hver gang.
Jeg ved ikke om jeg er den eneste pige der ser vikings? Men jeg har prøvet at få alle mine veninder til at se den, men det er ligesom om de ikke er helt oppe at køre over den som jeg er. Og så er det jeg tænker HVORDAN KAN MAN IKKE VÆRE OPPE AT KØRE OVER DEN. Jeg synes den har det hele..
Anyways.. Hvis i keder jer på sådan en søndag her, så synes jeg i skal ligge telefonen væk og så gå i gang med at se Vikings. Jeg kan varmt anbefale den! Psssst. Og så gør det altså ikke noget at hovedrollen er noget nær det frækkeste menneske!

Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) prepared to lead his crew on their journey to the west.Vikings-Season-4-Ragnar-Lothbroks-sons-1-670x447vikings

   

1 kommentar

  • Ann Vejstrup

    Jeg elsker vikings ❤️ Den er da helt igennem fantastisk , tror også snart jeg skal se den forfra.
    Selv intro sangen er fantastisk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag skal jeg lave ...