Morgenmad!

Pakket ind som en bamse!

Jeg synes faktisk ikke det her vejr er så slemt. Selvfølgelig vil jeg helst have sommer! Men jeg elsker også det her vejr indimellem. Især hvis jeg har siddet indedøre hele dagen og jeg så kommer ud og mærker den friske kolde luft i mit ansigt. Jeg får lidt den der følelse “arrrh, jeg er i live”, haha. Jeg bor lige overfor en park, så jeg går tit tur rundt om søen for at få den der “Mhmmm følelse“.
I dag var jeg også pakket godt ind da jeg skulle hen og have lavet negle. Jeg havde min varme røde pels på fra Meotine. Halstørklæde fra Louis Vuitton. Bukser fra h&m og sko fra Puma.

IMG_4845 IMG_4850

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad!