Pakket ind som en bamse!

Prøver tøj til i aften.

Jeg er lige nu i gang med at prøve tøj til i aften hvor jeg skal ind og høre nogle koncerter på Nørrebro. Nogle af mine kammerater skal spille plus Freja som er min gode veninde Sus’s kæreste. Jeg skal derind med nogle veninder. Det bliver skide hyggeligt, og jeg glæder mig enorm meget til at høre god musik og drikke nogle øl med mennesker jeg holder af.
Jeg ved ikke helt hvad jeg skal have på endnu. Men jeg ved det ikke skal være fint, da det jo bare er nogle små mini koncerter og rigtig meget nede på jorden. Jeg har næsten lige købt denne bodystocking fra h&m, som jeg synes er ret fin til et par løse bukser, og måske nogle sneakers.  Problemet er bare at når man er sådan en lille lort som mig på kun 1.56 så kan jeg godt lidt forsvinde blandt mange mennesker, og jeg ender som regel med ikke at kunne se scenen fordi alle andre er højere end mig, haha. Så det ender nok med jeg tager et par høje støvler på til.
Jeg kunne sagtens tage de her bukser på, som i kan se på billederne. Men jeg hader fandme lidt det hvide bånd i livet. Det ødelægger lidt det hele, så det må blive nogle andre.

Udover det har jeg taget min guldring på med sort crystal, som i kan finde HER. Udover det har jeg også en lille ring på fra h&m, som er den i kan se på fingeren med den sorte crystal kugle. På den anden hånd har jeg en ring på fra Vera Vega, som kan findes HERINDE. Sidst men ikke mindst har jeg armbånd på fra Hermés.

IMG_4909 IMG_4917 IMG_4949 IMG_4953

   

1 kommentar

  • Kamilla Brun

    Elsker dine negle, så flotte!!!

    kamillabrun.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakket ind som en bamse!