ÅRHUS OG INSPIRATION!

10% på den perfekte numse!

For lille numse? For stor numse? Det spørgsmål høre jeg så tit.. Men nu kommer svaret på alle dine problemer. Fitfashion.dk har nemlig lavet de perfekte bukser ligesom man ønsker bukser skal være. Der er alle mulige forskellige slags inde på deres hjemmeside som jeg er ret ikker på, opfylder lige præcis dit krav for en buks. Jeg valgte to forskellige da jeg tænkte at det aldrig kan være dårligt at have en go’røv i flere forskellige slags. Jeg valgte både et par som jeg kan gå i til hver dag og et par til træning. Jeg blev så glad da jeg så de også havde dem i træningsbukser, da jeg lige nu er ret fokuseret på at træne. Og da træningsbukser er det første jeg hopper i når jeg står op, så passer det mig perfekt at have en deeeejlig numse fra morgenstunden.

Jeg har været så heldig at kunne få 10% rabat til jer. Det eneste i skal gøre er at skrive: Anne10 når i bestiller et par. Jeg har bestilt dem HER til træningen, og dem HER til hver dag.

IMG_5765 IMG_5782 IMG_5756

Træningens bukserne er dem i kan se lige ovenfor. Jeg er ret vilde med dem fordi der er sådan noget gummi noget på dem ved livet, som holder bukserne oppe. Jeg skal altid gå rundt og hive mine bukser op, og det bliver jeg fri for nu. Faktisk er der gummi på alle ders bukser, hvilket jo er genialt! Nogle af jer ved at jeans ikke lige er mig, grundet at jeg synes simpelthen de strammer, haha. Derfor har jeg valgt nogle bukser fra Fitfashion som der er stræk i. Det vil sige at jeg kan bevæge mig i dem! Juhuuu! Det er altså et must for mig.

IMG_5808 IMG_5801  IMG_5791Ja, de stillinger jeg sidder i på billederne ville jeg jo ikke kunne sidde i hvis ikke der var stræk i, haha. Jeg er meget glad for mine nye bukser og træningsbukser. I kan finde de perfekte bukser for jer HERINDE.
Sponsoreret indlæg, men altid med min egen mening.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRHUS OG INSPIRATION!