Motivations onsdag!

Flere piercinger til mig!

Jeg havde længe snakket med min veninde Mie om at få lavet flere huller i ørerne, da vi synes vores øre var lidt kedelig at se på når håret blev sat op. Så huller i ørerne skulle vi selvfølgelig have! Og der var selvfølgelig ingen andre end theoldbarbershop drengene Morten og Jonas der skulle have lov til at lave det på os. For det første elsker jeg deres tattoo salon, og så finder du ingen bedre end Jonas til at lave piercinger på dig. Mie og jeg havde vores egen ide om hvor vi gerne ville have hullerne, men Jonas fortalte at han synes det var bedre hvis vi gjorde det på en anden måde i forhold til vores ansigt. Vi lyttede selvfølgelig til ham og vi kunne ikke være mere lykkelige! Vi er så glade for dem.. Lige pludselig er det pænt at sætte sit hår op! Juhuuuu.

Både Mie og jeg kan ikke lade være med konstant at kigge os i spejlet for at se vores nye piercinger. Vi er to meget glade piger!

jhgJeg har fået piercet begge mine ører. Som i kan se på det det første billede af mit øre, så mangler jeg lige at have to øreringe i. Jeg mistede den ene i byen, desværre. Og har ikke lige fået købt mig en ny. På billede nr. 2 med mit øre mangler jeg også lige at have en enkel ørering i. Men udover det er jeg så glad for mine nye piercinger. Jeg synes det er så fint, og jeg kunne sagtens finde på at få lavet nogle flere!

   

4 kommentarer

 • Marianna

  Ser mega godt ud. Hvor mange nye fik du lavet og hvad var den samlede pris?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   TAK!! 🙂 Jeg tror prisen er 3000 ca. Jeg fik lavet 5 stykker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hey Anne, den du har fået lavet inde i øret, går den ud bagpå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Eller høre den samme med den anden kugle du har? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivations onsdag!