På min ønskeliste!

Lækker frokost!

Jeg ved ikke om nogle af jer kan huske det. Men da jeg trænede for sindssygt nogle år tilbage, spiste jeg jo også utrolig sundt og derfor blev det til rigtig meget kylling. Det gjorde at jeg til sidst havde rigtig svært ved at spise kylling og har derfor holdt mig væk fra det lige siden nærmest. Men nu kan jeg endelig begynde at spise det igen. Det er så rart!
Så her den anden dag lavede jeg en salat med kylling. Jeg køber egentlig bare de der færdige kyllingefileter og så varmer jeg dem en lille smule på panden med nogle krydderier. Og så bliver det så lækkert efter. Til salaten bruger jeg bare hvad jeg nu har, og derefter laver jeg en lille dressing bestårende af: miracle whip light, salt, peber, noget stærk chili sovs og balsamico eddike.

IMG_5491

   

2 kommentarer

 • kat

  kære anne.
  skal ud med mine veninder fra århus i morgen og aner ikke hvor vi skal til i byen.
  vil gerne vise dem et nice sted,
  hvor plejer du at gå i byen?
  ligner altid der er gang i den på din snap.
  please svar , så er du sød

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nu bor jeg jo i København til hver dag 🙂 Men når jeg er i Århus så plejer jeg enten at tage på Kupe eller Hornsleth bar! Håber det kunne bruges.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På min ønskeliste!