Jeg skal flytte IGEN!

Bikini sæson lige om lidt.. Få Kylies bikini!

Det er lidt svært at forstille sig at bikini sæsonen snart er på vej til DK. Især når vejret opfører sig sådan som det gør lige pt. En ven skrev til mig på snapchat “velkommen til DK, hvor du kan få 4 årstider på en dag”. Jeg var færdig af grin, fordi det er så rigtigt, haha. Jeg besvarede hans snap med “Velkommen til”.
De her dage har været sygt stressende, og i dag er faktisk min eneste fri dag.. Jeg skal stadig træne 2 gange i dag, og jeg skal øve til en sang jeg skal indspille imorgen. Lige nu er det noget helt nyt, så kan ikke rigtig fortælle mere om det lige nu. Det er ikke en gang sikkert det bliver til noget endnu. Men følg med på snappen hvor jeg helt klart vil ligge videoer ud imorgen samt billeder: annegmondrup

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed at jeg synes Kylie Jenner er fantastisk! Hele Kardashian familien er jeg jo stor “fan” af. Synes de er så underholdende! Jeg sidder og kigger på bikinier på nettet og faldt derfor over den mest fantastiske bikini som Kylie Jenner også har. Tror du på mig, når jeg siger at det ikke en gang er fordi Kylie har den på, men fordi jeg bare synes den er flot? Haha, jeg synes nemlig farven er sindssyg lækker. Og jeg elsker den er så enkel, OG at underdelen er lidt g-streg agtig. Man vil jo gerne have sol på så meget af kroppen som muligt! Derfor elsker jeg at hele numsen ikke er dækket af stof. Den gule bikini kan fåes HERINDE.

collagesd
Bikinen er fra Kardashian linjen, hvilket faktisk lidt overraskede mig. Jeg fandt også andre fine ting derinde fra som i kan se nedenfor. Synes den lyserøde farve er så fin. Jeg er vild med hele den kollektion! Den gule farve er sindssyg når vi begynder at få lidt farve på kroppen. Og den lyserøde farve er bare en sikker vinder, og klart en af mine yndlings farver. Det lyserøde kan fåes HERINDE.

collageasa

   

1 kommentar

  • Simona

    Er så vild med den gule bikini! Har set flere celebs i flotte gule bikinier, og hvis jeg ikke køber lige den der, så finder jeg en anden. Skaal have en gul (ikke skrigende gul) bikini til min ferie!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal flytte IGEN!