Familie weekend!

Den perfekte t-shirt?

Jeg er stor fan af t-shirts, toppe og alt hvad der egentlig er afslappet, men som stadig kan piftes op til en aften i byen. Derfor synes jeg næsten altid jeg er på udkig efter den perfekte t-shirt eller top. Jeg fandt faktisk den perfekte t-shirt på et tidspunkt, men det synes en veninde, bekendt eller hvad det nu har været vidst også. Fordi den forsvandt rimelig hurtigt igen, haha. Nu ved jeg ikke med dig, men mine veninder og jeg låner tit af hinanden og indimellem forsvinder tøjet altså også. Det er noget lort, men sådan er det.
Men de her t-shirts og toppe er jeg nu ikke helt sikre på at jeg vil låne ud. Jeg synes nemlig de er så fine! Den PERFEKTE t-shirt og top til sommer.

I kan finde t-shirtsene HERINDE.

collagedfdDen hvide og sorte tanktop kan i få HERINDE.

collagehhhDen grå t-shirt kan i få HERINDE.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie weekend!