Style crush!

Familie weekend!

Beklager jeg ikke har fået blogget i weekenden. Men den her weekend stod i familiens tegn, og havde egentlig bare lyst til at slukke min computer og have fokus på dem. Jeg har dog været på snapchat og til jer der ikke følger mig der, så kan i gøre det nu: annegmondrup 
Den bliver nemlig opdateret hverdag! Jeg tog til Århus i fredags fordi jeg skulle til min fætters konfirmation igår lørdag. Det var en meget dejlig dag! Jeg har sådan et godt forhold til mine fætre og min familie i det hele taget, så alle hæmninger bliver smidt. Hvis i har set mine snapchat, så kan i lidt se hvad jeg mener, haha. Det var min fars side af familien igår, og i dag skal jeg ud og besøge min onkel, tante, fætter og kusine på min mors side. Derefter går turen tilbage til København! Jeg har en masse jeg skal nå i den her uge, så det bliver kun lige til et kort visit her i Århus.

Fotografi den 24-04-16 kl. 13.34 Fotografi den 24-04-16 kl. 13.35 #3

Billedet nedenfor er min fætter og jeg. Det er konfirmandens storbror Frederik. En af dem jeg har et sindssygt godt forhold til! Ville ønske af hele mit hjerte at de boede i København. 

IMG_6581

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style crush!