Organicup // SÅ godt er det!

Jeg låner mine venners tøj!

I forstår slet ikke hvor tit jeg hapser mine kammeraters tøj. Jeg er så vild med store trøjer, skjorter, sweatshirts, jakker osv. Og op til flere gange har jeg altså lige været inde og “låne”, mine venners tøj. Jeg bor jo sammen med to af mine rigtig gode venner, og det sker altså indimellem at jeg liiiiige låner deres tøj. Og tidligere var jeg på spil igen! Min gode ven Tim havde nemlig ladet hans bomber jakke hænge over en stol i køkkenet, og så ber han nærmest altså selv om det, haha 😉
Jeg skulle selvfølgelig lige prøve den og blev straks forelsket! Så den havde jeg på ned til træning tidligere. Og jeg ville sådan ønske jeg havde den til i aften også… Men han er desværre taget til Århus med den, så jeg må vente til han kommer tilbage efter weekenden. Jeg tror lige jeg går ind og tjekker om min anden kammerat Mikkel om han har en jeg kan nakke. Så i ser mig muligvis med en anden stor drenge jakke på imorgen 😉

Min dag i dag har indtil videre stået på træning og vipper ved styledbyjulie hos lalalounge.dkJeg er vild med dem og har denne gang fået lidt mere fylde på, da jeg gerne ville have dem til at fylde noget mere, så de blev lidt bambi agtig. I kan ikke se det på billederne nedenfor da de er taget inden. Men jeg laver et indlæg om dem en af dagene så i kan se dem. De er så flotte!

IMG_6682 IMG_6689

Ellers kan jeg altid finde noget fedt tøj på nettet. Bruger forskellige sider som Asos og Zalando, og hvis jeg endelig ikke låner tøj af mine venner shopper jeg selv. Jeg forstår, hvis folk ikke altid har penge til at shoppe. Man kan overveje et hurtigt lån, men ved ikke hvor god ide det er. Jo hvis man bare sørger for at betale det igen 🙂

IMG_6701 IMG_6714

   

5 kommentarer

 • Katrine Helmut Sørensen

  Hej Anne
  Er det din nye kæreste som du viser på din snapchat? Hvor du har hjerte øjne på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nej, det er min rigtig gode kammerat Niclas 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian Dalsgaard

  Kære Anne. Er han din nye kæreste på Snapchat i fredags. Ham du sad ved siden af hvor i lavede hjerte øjne til hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nej, det er min rigtig gode kammerat Niclas 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja B

  Hvisk har mange billige og fine smykker. Ta et kig: http://hvi.sk/r/4rNF

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Organicup // SÅ godt er det!