Yndlings hygge trøje!

Min dag i dag!

Jeg stod tidligt op, for at komme i gang med min dag.. Og heldigvis for det! For min veninde Mie har lige ringet og spurgt om jeg ikke vil komme forbi hende fordi hun ligger syg. Hun er så dårlig at hun ikke kan rejse sig, så om lidt smutter jeg ned og træner og derefter går turen hjem til hende. Skal lige handle noget mad med hjem til hende, så hun kan få noget ned i maven.
Udover det så har jeg en aftale med min vippe dame Julie. Hun skal lige fikse mine vipper, da de trænger gevaldig til en opfyldning. Bliver dejligt at få smukke vipper igen!

Billederne nedenfor er fra min sidste træning med Gustav hvor vi havde en fotograf med os. Det skal jeg nok fortælle mere om! 

IMG_6458 IMG_6463

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings hygge trøje!