Outfits inspiration til distortion 2016!!!

SÅDAN ser mit hår ud nu!

Jeg har glædet mig til at lave det her indlæg så i har kunne se min nye hårfarve! Jeg er nemlig blevet gjort så fin af den sødeste Susanne fra lalalounge.dk. Som i måske kan genkende er det den samme side som man kommer ind på når jeg henviser til mine vipper. Jeg får nemlig både lavet vipper og hår der. Så glad er jeg for det sted! Og så er Julie som laver vipper og Susanne som laver mit hår bare de bedste indenfor deres fag.
Mit mål med mit hår den her gang var at få det lyst, men uden det der gyldne skær. Jeg ville nemlig gerne have det til at få en lys kold farve. Jeg ved at det til sommer bliver rigtig lyst, så jeg ville også lige hjælpe det lidt på vej ved at få lagt 10.000 lyse striber i. Jeg tror ikke en gang 10.000 striber er at overdrive, haha. I kan se billeder ovenover hvor vildt det så ud!

PicMonkey Collage

Se lige hvor lækkert resultatet blev! JEG ER SINDSSYGT GLAD FOR DET. Jeg elsker at der er så mange forskellige farver i det. Nogle steder er det meget mørkt, så er det lysebrunt andre steder, lyst og rigtig lyst! Lige som jeg vil have det!
Imens jeg sidder og venter på at få skyllet håret, kommer der en dame ind med to små babyer og jeg dør på stedet. Susanne kender hende ret godt, da hun har ordnet hendes år i mange år. Så pludselig sidder jeg med den ene af de to babyer, hvilket var så hyggeligt. Jeg er kæmpe baby elsker, så det var umiddelbart noget af det bedste der skete den dag. UDOVER mit nye lækre hår selvfølgelig. Og det bedste ved den her baby var at hun slet ikke sagde en lyd, haha. Hun var så nem og nød bare at være ved frisøren lige så meget som jeg gjorde!

IMG_5685IMG_5511

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfits inspiration til distortion 2016!!!