Bikini sæson lige om lidt.. Få Kylies bikini!

Organicup // SÅ godt er det!

Jeg var skeptisk først og trænkte den ville være svær at indføre, og for at være helt ærlig også lidt ulækkert. MEN det var det overhovedet ikke. Det kom helt naturligt og jeg mærkede intet ubehag! Jeg mærker den slet ikke på noget tidspunkt og jeg føler mig helt sikker når jeg har den på. Den passer perfekt til en aktiv livsstil på farten som min indimellem kan være.
Det har været mega fedt ikke at skulle bekymre sig om at have trusseindlæg og tamponer med hver gang jeg skal noget. Så undgår jeg også de der pinlige situationer hvor jeg taber mit lager fra tasken ud på gulvet når jeg skal finde mit dankort i Netto haha.
Hvad angår hygiejnen, så synes faktisk at bind og tamponer føles langt mere uhygiejniske end cuppen. Den er nem at tømme og tørres bare af når man er ude. Så vasker man den når man er hjemme, nemt!

Det bedste ved organicup er at når man bløder lidt og eller pletbløder slipper man for at have en gnavende vat prop siddende eller et trusseindlæg der klister sig fast på låret og ødelægger ens trusser.

Skærmbillede 2016-04-27 kl. 17.59.56
Men det ALLER ALLER ALLER bedste er at denne løsning er god for vores planet og miljøet! Det er så fedt at vi har muligheden for at vælge et miljø venligt alternativ til tamponer – dette i sig selv burde bare være nok grund til at vælge at bruge organic cup!! som der står på deres hjemmeside kan man have den i 10 år hvis man passer ordenligt på den.

Deres hjemmeside er i øvrigt så fin, og hvor du kan finde meget mere info om Organicup! Hvis du vil bestille og prøve Organicup, så kan jeg lige nu give 20% rabat til dig. Du skal blot skrive: anne
Ved at gå ind og læse lidt om det, så giver det også en ret god fornemmelse om hvad noget så hverdags og rutine præget som bind og tamponer gør ved vores miljø!! Du kan læse meget mere HERINDE. 

Jeg vil anbefale den her til alle jeg kender. Jeg ærger mig seriøst over jeg ikke altid har haft sådan en. 
Og til alle dem der synes det lyder ulækkert, ekstremt eller uhygiejnisk – PRØV DEN – under en mensturation og du vil aldrig bruge andet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er et sponsoreret indlæg, men med min helt ærlige mening!!

 

   

12 kommentarer

 • Pernille

  Jeg kan se at der er en a og b størrelse. Den du bruger er den en B som på dit billede.
  Kan se at A er til kvinder under 30, som ikke har født. og B ertil kvinder over 30 som har født.
  Hvad har du valgt din ud fra? Tampon størrelse?
  mvh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chris B

   Det har også noget at gøre med hvor meget man bløder, hvilket jo også er individuelt. Jeg har selv en, er meget glad for den og ikke mindst for ikke at bløde igennem om natten mere, man skal dog lige være opmærksom på at det kræver lidt øvelse og tilvænning at indføre den, da man skal være sikker på den hår ‘åbnet’ sig efter man sætter den op. Lidt sjovt det ikke bliver nævnt, men lad jer ikke skræmme af det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia M.

   Hvordan sætter man den op? Synes ikke det ser ud til man kan det, eftersom det er en kop

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Hej Julia M.
   Den er så blød at man blot folder kanten – kanten kommer til at ligne et dobbelt C.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg må indrømme, at jeg synes det lyder mærkeligt og måske også lidt ulækkert med en ‘menstruationskop’…
  Måske er jeg bare for gammel?! Men nu prøver jeg. Er jo lidt nysgerrig og let’s face it. Det er rimelig dyrt at købe tamponer, bind og trusseindlæg (og ‘underbukser’ til bind) osv osv… Så hvis jeg kan give 166, 20 kr for en lille kop, der holder i 10 år… Så gør jeg det 🙂 Det er vel værd at prøve?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jules

  Jeg har brugt menstruationskop i flere år nu. Det har helt sikkert gjort min menstruation meget nemmere og hader den ikke længere. Det gjorde jeg før, fordi jeg er typen som altid glemmer tamponer i hjemmet….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit

  Hvor længe endnu gælder din rabatkode? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hej jeg har en sygdom i uderlivet og har to store ar som buler ud på og i min livmordhald så vil høre om det er muligt at bruge koppen uden risiko for at det løber ved siden af pga de to ar ? 🙂
  Hilsen Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det burde ikke være noget problem Freja!! Den er blød og former sig efter din krop uden at skade dens funktion. Det er også derfor man kan dyrke alverdens motion og være i alverdens positioner uden at det løber ved siden af. Den sidder nemlig fast med et lille vakuum (hvorfor den ikke er god til folk med spiral), og det sørger for at uanset hvad du gør eller hvordan du er formet, så sidder den bare og falder ikke bare ud (: (har selv brugt organicup i 5 år eller sådan noget efterhånden)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Ellers så prøv at skriv til dem hos organicup og spørg, eller spørg dem herinde på http://menstruationskoppen.dk/, de har ret godt styr på menstruationskopper og deres funktion, samt fordele og ulemper ved de forskellige størrelser, mærker og hårdheder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • bettina rix jacobsson

  Hej jeg har bestilt en kop er den mon på vej til urupvej 6b, 4140 borup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Barfod

  Jeg har brugt den kop i 10 år og har været så glad for den – den udtørrer ikke slimhinderne i underlivet, den er ikke lavet af bleget bomuld – som ikke kan være sundt!!!
  Jeg har dyrket sport med den, sovet med den, danset med den uden problemer.
  Den er jo blød så man folder den nærmest på midten(lodret) og fører den op og slipper den og så folder den sig nærmest ud!! Man gør det samme når den skal ud. man tømmer den ud i toilettet og skylder den lige inden man sætter den op igen. Kræver lidt øvelse men den er det værd. der er 2 str 1 til kvinder som ikke har født og en til kvinder som har ( den er lidt bredere)
  bare klø på – fantastisk frihedsfølelse den gir`en og ikke mindst en klækkelig besparelse på tamponer og bind…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini sæson lige om lidt.. Få Kylies bikini!