Lækker sund aftensmad!

Yndlings hygge trøje!

Når jeg har været henne for at blive tæsket igennem af Gustav til træningen, så er det bedste jeg ved at komme hjem og tage et langt bad og derefter tage den her trøje på. DEN ER SÅ BEHAGELIG OG LÆKKER! Jeg elsker farven, størrelsen og så selvfølgelig at der er hætte på. Det er simpelthen bare vinder trøjen. Den er så putte venlig og perfekt i virkelig mange anledninger. For et par uger siden havde jeg den på til en privat fest, og jeg ville sagtens kunne finde på at tage den på i byen også. Og så er den selvfølgelig dejlig at have på når man skal slappe af.
Jeg blev nødt til lige at anbefale den til jer, da jeg er ret sikker på i også vil synes den er lækker. Trøjen er fra Zara og fåes kun i den farve.

IMG_6414 IMG_6415 IMG_6417   IMG_6427

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker sund aftensmad!