Dage som disse!

Cowspiracy! DEN SKAL I SE.

Jeg bor sammen med en god ven som har skåret total ned for hans kødforbrug, efter han havde set cowspiracy. Vi andre i lejligheden var nysgerrige omkring hvorfor, og han fortalte så om den her dokumentar. Og jeg blev naturligvis nødt til at se den selv. Jeg er jo godt klar over at det er godt for dyrerne og for vores helbred at skærer ned for ens forbrug af kød, æg osv. Men jeg var på ingen måde klar over at det også var godt for vores miljø.

Screen-shot-2015-08-12-at-8.19.14-PM
Jeg vil egentlig ikke skrive så meget om det, da jeg vil opfordre alle til selv at se den da i på den måde vil få et MEGET bedre indblik i det og få alle facts. Den tager halvanden time, men for mig føltes det som 30 minutter fordi jeg var så opslugt af den. I kan se den på netflix! Jeg har tænkt mig at tænke så meget over hvad jeg indtager nu efter at have set den her dokumentar. Det er lige før, jeg holder en live chat om det, som da jeg gjorde her. Selvfølgelig vil jeg stadig spise kød osv, men på ingen måde som før.
Vidste i fx. at hvis i spiser en hamburger så svarer det til 2 måneders brusen!!!

Cowspiracy eaf2bc15504779ccc85d1e339390ea69

   

4 kommentarer

 • Nina

  Hej Anne.
  Cowspiracy er bare pisse god, men også rystende.
  Jeg spiser ikke selv animalske produkter, og det var faktisk dig der for, ja det må vel snart være 2 år siden, gjorde mig opmærksom på den plantebaserede livsstil. Da fortalte du om dokumentaren “Forks over Knives” og det var den der fik mig til at blive plantebaseret 🙂 Mega fedt at du deler den slags på din blog! Det er vigtigt, og det gør en forskel – det gjorde det i hvert fald for mig.
  Du er vildt sej og inspirerende, og jeg nyder at læse din blog.
  Nyd dagen, KH. Nina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Det er nemlig en fantastisk dokumentar, som jeg helt klart synes at ALLE skal se! Den er rigtig spændende, og man lærer så meget af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Anne,
  Fedt du har set den og har set problemet med miljøet. Jeg vil foreslå dig at se Forks over knives på Netflix også, som handler om det sundhedsmæssige perspektiv af indtagelse af animalske produkter – og Earthlings for det etiske perspektiv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har ikke set dokumentaren, men man skal altid huske lidt kildekritik og høre sagen fra flere vinkler.
  http://www.dr.dk/nyheder/indland/faktatjek-koed-kritisk-cowspiracy-dokumentar-fifler-med-fakta

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dage som disse!