Cowspiracy! DEN SKAL I SE.

Den her dag er på alle måder god!

Jeg vågnede kl. 09.00 i dag og var frisk som aldrig før! Måske fordi den her dag, er en dag jeg har glædet mig til. Ikke nok med at vejret er så dejligt, men senere skal jeg til fødselsdags fest og grill hygge ved min venindes kæreste. Der kommer 50 mennesker i alt, og tror jeg kender stort set dem allesammen. Det bliver årets første grillfest for mit vedkommende, hvor der vil være lækker mad, drinks og dejligt selskab. Det er udenfor København, så først senere i aften går turen ind mod København igen med mine veninder.
Ulrikke min veninde sover ved mig de her dage, så i dag har jeg hygget med hende og min anden veninde Karoline. Vi var nede og spise noget mad ved torvehallerne og derefter lidt rundt i byen. Jeg er stort set altid sammen med mennesker, fordi jeg blandt andet bor med mine venner, og så er mine veninder også oppe ved mig hele tiden. Og nu skal Ulrikke være her til på onsdag. Det er så dejligt hver dag at vågne op med nogle af sine veninder. Især fordi vi er SÅ tætte som vi er. Faktisk som jeg skrev i et tidligere indlæg. Vi har jo ikke vores familier i København fordi vi stort set alle er jyder, så mine veninder og venner er min familie herover.

Håber i alle får en fantastisk lørdag!

Fotografi den 27-05-16 kl. 20.09 #4 Fotografi den 27-05-16 kl. 20.20 #6Fotografi den 27-05-16 kl. 20.10 #2

   

1 kommentar

  • Janni Jørgensen S

    hvem af dine veninder er det. syens bare alle dine veninder er så smukke man inkl dig selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cowspiracy! DEN SKAL I SE.