Kæmpe applaus til Gigi Hadid!

SÅDAN går det med træningen!

Jeg tænkte jeg lige ville lave en lille update omkring hvordan det går med min træning. De første uger var skide nemme og jeg fik følelsen af at jeg nærmest kunne erobre verdenen. Og det er også helt fint at have det sådan, fordi så kommer jeg ordentligt igang. Jeg var meget dedikeret den første uge og blev nødt til at veje min mad, så jeg ved hvor mange kalorier jeg indtog. Nu behøver jeg ikke det mere, da jeg har fået godt styr på det og føler hele tiden jeg godt lide ved hvor mange kalorier jeg indtager.
Men op til weekenden i sidste uge synes jeg det blev svært! Og jeg røg i alkoholsfælden…. Hvilket jeg jo udemærket godt vidste ville være min støreste udfordring. Solen begyndte at kigge frem, varmen begyndte at stige i DK og folk smider tøjet og finder alkoholen frem. Satans!!! Dog blev det primært til skinny bitches (vodka&danskvand) selvom rose vinen lokkede gevaldigt meget.
Nu er vi inde i en ny uge og den her uge har været perfekt! Jeg har fået trænet hverdag og spist sundt som jeg skulle. HELDIGVIS for mig bliver det dårligt vejr fra imorgen, så rose vinen bliver muligvis gemt lidt væk. YES!!! Fokus fokus fokus.. Jeg er jo nærmest færdig lige om lidt, og de sidste kilo skal lige smides.

Nu vil jeg drikke det sidste af min kaffe og så tage ned og træne inden Mie kommer!

collagesss Fotografi den 13-05-16 kl. 08.21 #3 (1) Fotografi den 13-05-16 kl. 08.22 #3 (1) Fotografi den 13-05-16 kl. 08.23 #2

   

2 kommentarer

 • Elisabeth

  Hvor mange kilo mangler du? Og hvad har du tabt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D

  hej anne.
  hvad laver din veninde mie? hun er så pæn:) bor hun også i kbh? mange hilsner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe applaus til Gigi Hadid!