SÅDAN går det med træningen!

Jeg vågnede op med tårer i øjnene.

Jeg vågnede tidligere op med tårer i øjnene, hvilket jeg har prøvet nogle gange før. Det er sindssygt ubehageligt, fordi jeg ikke kan huske hvad jeg drømte. Jeg tog med det samme min computer med ud i køkkenet og googlede det, men kan intet finde. Det er vild mærkeligt at starte sin morgen med at skulle tørre tårer væk fra øjnene. Og dernæst ikke at kunne huske hvorfor. Så mit spørgsmål til jer er er om i ved hvorfor man græder i søvne og hvad det kan betyde?
Jeg er ikke i tvivl om at det har været en træls drøm, men betyder det noget bestemt?

I dag skal jeg træne da jeg ikke fik trænet igår. Jeg fik ikke trænet fordi jeg havde det elendigt. Jeg nøs stort set hele dagen og måtte hele tiden tørre min næse. Så min dag gik ud på at ligge i sengen! Derefter skal jeg hente nogle ting som ligger på posthuset og vente på mig. Meget stille og rolig dag for mit vedkommende.

IMG_7062

   

4 kommentarer

 • Rina

  Jeg vågnede ofte op med tårer i øjne, da jeg døjede med deprission og angst. Hun 1/20 gange kunne jeg faktisk huske hvad jeg havde drømt, så min læge bad mig gå til en psykolog. Det kommer af hvis du ikke har fået bearbejdet og undertrykket nogle følelser i rigtig langtid, for så komner det frem i ens tanker og drømme når man sover 🙁 Jeg ved godt du siger psykolog ikke virker på dig (har læst på bloggen) men det var det som hjalp på mig 🙂 Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sørine

  Kære anne. det kommer af at man undertrykker følelser man ikke har bearbejdet. mine eksempler kunne feks være din ekskæreste eller din mor? eller selvf noget helt tredje som vi ikke lige kender til. håber du kan få det bedre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det kan ikke bare være allergi med det løbende næse også? Høfeber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Anne

  For tiden er der meget pollen i luften. Jeg lider af høfeber, og min næse løber, nyser, jeg er meget træt, mine øjne løber i vand også når jeg vågner om morgenen – det kunne måske også hænge sammen for dig.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN går det med træningen!