Nye spændende ting i sigte!

Sælger ud af mine ting!

Indimellem er det altså lidt nødvendigt at sælge ud af sine ting. Især når ens skab knap nok kan lukkes! Så jeg sælger lidt ud af min garderobe. Jeg overvejer blandt andet at sælge min Celine taske, da jeg næsten ikke bruger den mere. Men det kan være det kommer! Lige nu er der ikke så meget, men der kommer mere hen af vejen. I kan tjekke det ud HERINDE.

Nedenfor kan i se billeder af det jeg sælger!

311117-f7810b0d09934d16bb831679f711ab54

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye spændende ting i sigte!