Den her dag er på alle måder god!

Summer vibes!

Som de fleste har bemærket har der været den bedste sommer følelse over hele landet. Solen har skinnet og det har kunne mærkes på humøret. For nu begynder alle de hyggelige varme sommer aftener med grill og det bedste humør. Jeg har nydt det i høj grad de sidste par dage, med de mennesker jeg holder allermest af. Og det slutter slet ikke her! For imorgen starter distortion i København, og som nogle af jer ved er det noget jeg længe har set frem til og VIRKELIG glædet mig til. Jeg har derfor inviteret mine bedste piger hjem til mig, inden turen går videre ind til Nørrebro. Jeg tror vi i alt bliver 12-13 piger plus nogle venner. Så alt i alt bliver vi nok 17 mennesker agtig.

IMG_0116 IMG_0125 IMG_0149 IMG_0151

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den her dag er på alle måder god!