Tilbage i København

Det bedste jeg har gjort for mig selv!

Der er selvfølgelig en masse ting som jeg har gjort for mig selv, som har været godt for mig. Men en af de ting som jeg er glad for hver dag, er at jeg har fået permanent hårfjerning ved klinikrude. Jeg får det faktisk stadig, da jeg skal have en del gange før mine hår på kroppen er helt væk. Det kommer meget an på hvordan ens hår er. Mine er meget voldsomme og meget “stive”. Faktisk lidt ligesom skæg.. Okay måske lidt overdrivelse.. Men mine hår på benene har været rigtig slemme. Faktisk så slemme at jeg har kunne barbere dem om aftenen, og næste morgen kan du allerede se dem igen. Det er både grimt og meget tidskrævende at skulle barbere sine ben hver dag.

Men nu er mine hår på benene og under armene næsten væk og jeg er så lykkelig. Det er utroligt hvad sådan noget kan gøre! Som skrevet er det forskelligt hvor mange gange hver enkel person skal have. Så jeg vil forslå at det er noget du ringer og snakker med klinikrude om og så kan de guide dig og fortælle meget mere. Du kan få laset dine hår væk lige der hvor du ønsker og hvor du synes er et problem. Jeg er jo en af dem der gerne så at jeg var helt hårfri.. Ja, en af dem! Men mine problemer var primært på benene og under armene, så det var det jeg valgte. Du kan se alle priserne herinde.

IMG_8563

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage i København