De produkter bruger jeg til håret!

Det modsatte af Roskilde!

IMG_1360Mine veninder og jeg besluttede os i sidste uge for at gøre det modsatte af Roskilde.. Vi ville i sommerhus på Mols! Ingen af os havde lyst til at tage på Roskilde festival.. Vi havde faktisk bare lyst til at gøre det stikmodsatte hvor vi kunne slappe af og nyde hinandens selskab uden en hel masse mennesker. Så det gør vi nu! Lige nu sidder vi i bilen med privatchauffør på, og er på vej til færgen. Jeg kan mærke det er det helt rigtige jeg gør lige nu. Min hjerne har det med at være på overarbejde lige for tiden, så det her kan kun være godt for mit indre.

Jeg skal faktisk begynde til healing ved en der hedder Line. Det er et lille forløb som jeg starter på efter weekenden, og jeg glæder mig helt sindssygt. Om det virker ved jeg ikke endnu, men jeg har hørt så sindssygt mange positive ting omkring det. Og det skader jo ikke at prøve, så det gør jeg. Men det er noget jeg har lyst til at fortælle meget mere om i et andet indlæg i løbet af dagene.

IMG_1322 IMG_1341 IMG_1352

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De produkter bruger jeg til håret!