Mit næste vidunder køb!

Tilbage i København

Så er jeg tilbage i København efter en dejlig uge i det spanske. Igår var der egentlig ikke så meget i mig der har lyst til at komme, men flybilletten var booket, så sådan blev det! Det har været virkelig dejligt at komme lidt væk fra Dk, og bare nyde at være så langt væk. Solen har været så god ved mig, så jeg kommer da hjem med en helvedes masse farve på kroppen og en ro i kroppen pga. al den afslapning. Hvis det kan lade sig gøre så overvejer jeg allerede at tage afsted igen om nogle uger. Det kunne jeg virkelig godt finde på!

Dagen i dag står på et enkelt møde, ses med en veninde og hente nogle ting på Christianshavn.

collagej IMG_0895

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit næste vidunder køb!