Lækker mad på farten!

Inspiration til hjemmet.

Jeg er slet ikke kommet på plads i min nye lejlighed, så jeg leder stadig efter en masse inspiration. Og har selvfølgelig en masse ideer i mit hovede. Det er lidt svært at forklare de ideer, og hvordan jeg gerne vil have det til at se ud, så jeg har fundet nogle billeder som beskriver min ideer i hovedet ret godt. Det er faktisk ikke altid jeg har haft den indretningsstil, som jeg gerne vil have nu. Jeg har altid gerne ville have det meget stilrent og få ting. Men nu vil jeg gerne have en masse billeder, planter og små nips ting.

IMG_5786 IMG_5793-1 IMG_5796

Jeg er helt vild med overstående billeder. Det er LIGE sådan jeg gerne vil have mit hjem til at se ud. Synes det ser så enorm hyggeligt ud. Det giver mig sådan en lyst til at hoppe ind i billedet og være der. Hvad synes du om alle billederne og stilen?

tumblr_ns34n0DADd1so3mh5o1_1280tumblr_o3h4zdIEud1uihtfzo1_1280-1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker mad på farten!