Disse blogs læser jeg!

Jeg må eje Kylie Cosmetics..

Jeg har ingenting fra hendes læbe linje. Hverken læbestift, steg osv. Ikke fordi jeg ikke har ville have det, men fordi jeg simpelthen ikke har fået taget mig sammen til at købe det endnu. Der er simpelthen så mange fantastiske farver i blandt og jeg er især vild med “Maliboo”.

KC_Lip_Kit_Maliboo
Men nu har Kylie Jenner lavet en make-up linje med øjenskygger. Det er simpelthen de smukkeste farver, og LIGE de farver både mine veninder og jeg elsker. Som i kan se på billedet nedenfor fik jeg denne besked i min indbakke fra min veninde Mie omkring øjenskyggerne. Lige som jeg skulle til at lave det her indlæg. Vi er lidt oppe at køre over dem som i kan se. Jeg må have fingrene i dem. Desværre er de allerede udsolgt. MEN der bliver fyldt op igen hurtigst muligt, og så er det altså med at være hurtig.

IMG_2086Synes det var ret sjovt hun skrev det, lige som jeg skulle til at lave et indlæg om det. Nedenfor kan i se de smukke SMUKKE farver og et billede har Kylie med øjenskyggerne. I kan læse meget mere inde på hendes side HER.

kylie-jennerkylie-jenner-launches-the-kyshadow-palettekylie-jenner-kyshadow-social

   

1 kommentar

  • Sanaa

    Øjenskyggerne kommer på markedet igen idag. Så vi der bare må eje dem, ska være hurtige. Det er bare lidt ærgerligt jeg ikke kan se prisen på paletten.. Kan du huske hva den koster? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse blogs læser jeg!