Min første brazilian wax!!!

Produkter jeg IKKE kan undvære.

Jer der har fulgt med på bloggen længe ved at jeg har fået ordnet min hud ved Lillian i TakeCare i flere år, og det er der en grund til. Jeg vil aldrig kunne rose det sted nok, for ingen ord kan beskrive hvor oprigtig glad jeg er for TakeCare og for Lillian som gør min hud så smuk!
For mig er min hud det absolut vigtigste.. Jeg tænker ikke kun på at min hud skal være flot nu, men også når jeg bliver ældre og derfor går jeg så meget op i den. Jeg husker at tage min make-up af hver aften (selvfølgelig kan det ske jeg glemmer det, efter en tur i byen)
Jeg bruger de produkter til min hud, som jeg ved er de absolut bedste for mig. For nogle år tilbage tog jeg kontakt til Lillian, fordi jeg var utrolig ked af min hud. Den begyndte at blive rigtig slem, og jeg kunne slet ikke holde ud at være i min egen krop pga det. Men det fik Lillian hurtig styr på. Hun lavede en analyse af min hud for at se hvordan den var og derefter har jeg ikkehaft  nogle problemer med den. Og det er altså 4-5 år siden! På det tidspunkt gik jeg ved Lillian en gang om måneden, men det er mere sjældent nu fordi der ikke er behov for det længere. Nu bruger jeg blot de produkter som hun har sagt jeg skal bruge og that’s it.

På det første billede øverst kan i se hvordan min hud så ud første gang jeg kom ved Lillian. Efter blot et par dage var min hud som ny igen. www.takecarels.dk

IMG_2437

I 4-5 år har jeg KUN brugt de produkter som Lillian har sagt jeg skal bruge. Jeg er så glad for de produkter og det er min hud også. Det er de bedste for mig. Om det er de bedste produkter for dig, skal jeg ikke kunne sige. Så derfor vil jeg så meget anbefale i prøver at ringe ud til Lillian i TakeCare eller tager et smut forbi. 
Telefon: 3956 0800 Adresse: Annasvej 4, 2900 Hellerup.
Nedenfor kan i se et billede af de produkter som jeg bruger hver evig eneste dag, og som jeg slet ikke kan undvære.

IMG_1928

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første brazilian wax!!!