EOS EVENT

Den lille hvide kjole..

Den her lille hvide kjole er faktisk en lidt ældre sag. Men en virkelig lækker en af slagsen! Jeg tror den er ved at være 5 år gammel, så det er desværre ikke en man kan få mere. Men derfor skal i jo ikke snydes. Jeg har været inde og finde et par hvide kjoler som godt kunne minde op. Egentlig er den længere end hvad den ser ud. Jeg har faktisk bare bundet en hvid snor rundt om taljen, så den laver det lille fold. Det kan du gøre på så mange kjoler, og den vil blive så meget finere.

IMG_2639IMG_2676IMG_2633

Jeg har fundet 3 hvide kjoler som minder lidt om min lille hvide sag. Den nedenfor, skal egentlig bare blive bundet ind i taljen, så er det nærmest ligesom min. Udover det er enorm flot, så er det også virkelig behageligt at have på. Og især de her dage hvor der er så vanvittigt varmt. Den hvide skjorte kan i få HERINDE.
collagev
Dernæst har jeg fundet en som minder meget om min egen. Den kan i få lige HERINDE.
collagedfd

Sidst men ikke mindst har jeg fundet denne lille lækre sag, som i kan få HERINDE.
collagettt

   

1 kommentar

  • Camilla

    Jeg er vild med outfittet! Men har du noget indenunder eller har du fundet en hvid skjorte, der ikke var gennemsigtig?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EOS EVENT