STØT BRYSTERNE.

Det har jeg glemt at fortælle jer!! PLUS 25% på lækre ting.

Jeg vil først lige starte med at sige kæmpe tak for den fine respons på Støt Brysterne t-shirten. Jeg fik sådan en fin mail fra Støt Brysterne igår om at t-shirten simpelthen bliver revet væk. I skulle se mig da jeg læste den mail! Mit smil blev så stort. Fordi det betyder så vanvittig meget for mig. Læs indlægget HER. 

Nå men det jeg skal fortælle jer at jeg bliver den dejlige ejer af en sofa!!! Og det virker måske som lidt ligegyldig information for jer, men ikke for mig, haha. For det er måske den smukkeste sofa nogensinde. Der går dog lige en måneds tid før jeg får den og før jeg kan vise jer den. Men det er vente tiden værd! Men i den forbindelse har jeg fundet lidt lækkerier, som jeg skal skal have fat i indtil min sofa kommer. Nemlig rammer! Jeg vil have en masse billeder på min væg, som selvfølgelig skal i rammer. Derfor har jeg fundet en side med rammer i forskellige farver, størrelser osv. OG OG OG… Der er summersale med 25% på alle vare fra imorgen d. 24 til d. 26 august HERINDE. I skal blot bruge koden: SUMMER25! I har måske set mine indlæg omkring indretning, og det er meget sådan jeg gerne vil have mit hjem til at se ud. I kan se nogle af billederne nedenunder. Det som jeg sætter stor fokus på i min indretning er at det skal være hyggeligt. Man skal føle sig hjemme.

collagehh
Billederne ovenover viser ret godt hvordan jeg kan lide det. Som i kan se er jeg blevet ret vild med planter. Hvor det lige pludselig kommer fra, ved jeg ikke, haha. Men planter skal jeg have! Jeg skal også have mig en masse billeder på min væg i forskellige størrelser. Jeg synes billeder i rammer viser noget personlighed og noget hygge. Som skrevet længere oppe har jeg fundet en side med rammer der fra imorgen d. 24 holder summersale med 25% på alle vare. Så det er altså med at slå til nu, da de kun har udsalg til d. 26 august. Tjek siden ud HER. I skal blot bruge koden: SUMMER25!

På billederne nedenfor synes jeg det viser ret meget hvor stor betydning billeder kan have i indretningen.
PicMonkey-Collage1 IMG_5786 IMG_5796

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STØT BRYSTERNE.