Det har jeg glemt at fortælle jer!! PLUS 25% på lækre ting.

EOS EVENT

P8220197
P8220184
P8220186 P8220190 P8220188P8220192 P8220195

I mandags var jeg til det hyggeligste lille event nærmest lige overfor hvor jeg bor. NEMT.. Det var Eos der havde inviteret nogle bloggere ind for at fortælle lidt om deres lækre kollektion af læbepomader. Jeg er i forvejen stor fan af deres læbepomader og har brugt dem i nogle år efterhånden, så jeg takkede selvfølgelig ja tak. Faktisk går jeg sjældent til events, da det ikke så meget er mig. Men indimellem tager jeg til det. Og den her gang er jeg rigtig glad for jeg gjorde det. Min veninde Kathrine var med til at arrangere det, da hun arbejder ved Polhem PR, som holdt eventet med eos. Udover det var Irina der også, så vi fik også lige snakket og sludret om en tur i byen snart! 😉

   

1 kommentar

  • Ditte

    Hej Anne
    Hvor er din flotte armygrønne buksedragt fra som du havde på i går på snap?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har jeg glemt at fortælle jer!! PLUS 25% på lækre ting.