I dag tror jeg det er sommer!

Feber og træls humør.

Fotografi den 19-08-16 kl. 15.04 #3 Fotografi den 19-08-16 kl. 15.08

Jeg beklager for manglende indlæg igår. Men jeg blev simpelthen ramt af sygdom natten til onsdag. Både min kæreste og jeg vågnede med ondt i halsen og ondt i kroppen. Jeg kunne heldigvis sove et par timer igår eftermiddags, så jeg fik det faktisk bedre. Og det samme gjorde han. Vi skulle ud og spise på Nori Sushi, så det blev vi selvfølgelig friske til. Og det “endte” faktisk med at jeg havde det helt fint om aftenen. Selvfølgelig også med et par panodiler i kroppen. Tror faktisk det var dem der gjorde det.
I nat har jeg slet ikke fået lukket et øje. Jeg havde feber og kunne slet ikke synke. Altså hver gang jeg skal synke, skal jeg tage mig mod til, fordi det bare er et stort smertehelvede at synke. Jeg kan også mærke at det gør ondt når jeg rører under kæben, under hver side af halsen. Og en smule hævet.. Det er klart 😉 For helvede hvor gør det ondt.
SÅ nu er jeg næsten lige vågnet.. Har bare ligget og sovet hele dagen, fordi jeg ingen søvn fik i nat. Håber det bliver bedre senere. For det her er altså træls!

   

4 kommentarer

 • Camilla

  Noget helt andet i forhold til dette indlæg.. Hver gang jeg kommer ind på din blog er den ikke opdateret og ender på “fitness magasin” indlægget. Jeg har selvfølgelig prøvet at skrive websiden ren osv. Men alligevel kommer jeg ind på det gamle indlæg… Håber det kan bruges som konstruktiv hjælp til at forbedre. Måske det kun er for mig den gør det ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Æv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja b

  Kig med hos: http://hvi.sk/r/59RN – 10% RABAT PÅ FØRSTE ORDRE, hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet. Super billige og flotte smykker! #affiliatelink

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I dag tror jeg det er sommer!