Hvordan det er at være kendt som Arabiens Drøm?

Hvor er min sorte kjole fra?

IMG_2411

Da jeg lagde et billede ud på instagram for to ugers tid siden, fik jeg mange henvendelser omkring hvor min sorte kjole er fra. Det vil jeg selvfølgelig gerne svare jer på. Men jeg kan desværre ikke huske hvor jeg har købt den eller hvor gammel den er. Mærket er “symphony”, men jeg kan ikke finde den hverken på google eller deres hjemmeside. Så på den måde kan jeg ikke hjælpe jer, men jeg har fundet nogle kjoler som minder om, og som jeg har linket til nedenfor.

collagej
Jeg synes alle kjolerne minder ret meget om min egen kjole, så det er nærmest den samme bortset fra mærket. Første kjole til vestre kan i få HERINDE. Den kjole i midten kan i få HERINDE. Og den sidste sorte kjole kan du få HERINDE.
Jeg ville selvfølgelig lige finde lige forskellige muligeheder for jer, så derfor fandt jeg to andre sorte kjoler som også minder enorm meget om. Faktisk er der bare rigtig mange kjoler rundt omkring som minder utrolig meget om min. MEN den første sorte kjole til venstre nedenfor kan du få HERINDE. Og sidst men ikke mindst kan du få den anden kjole lige HERINDE. 

collagejjj

   

14 kommentarer

 • Fast læser

  Hej Anne
  Har flere gange lagt mærke til at din seng bare står på gulvet. Er der en speciel grund til det eller er det bare fordi du ikke har haft tid til at købe et stel?
  Ved godt det er et underligt spørgsmål, men undrede mig bare lidt
  Mvh en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Fordi jeg simpelthen ikke har fået købt mig et sengestel endnu, hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jo, det kunne det da egentlig godt ligne! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læser

  Og nu kommer jeg med et sært spørgsmål (: har du ikke sengelinned på dynen (:?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Min kæreste og jeg sover kun med dynebetræk om natten pga af varmen. Og jeg har kun de to betræk vi sover med, da jeg ikke har fået købt mig et trejde. (så doven er jeg) 😀 Så min dyne må undvære indtil jeg får købt mig et til, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Jeg vil rigtig gerne vide hvor dine flotte støvler er fra? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   De er købt på ebay mener jeg. De er et par år gamle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sofie

   Øv! Men tak, jeg prøver at lede der så 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor er din flotte jumpsuit fra som du havde på på snapchat for noget tid siden? 🙂
  Mener den var mørkegrøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du har lavet et indlæg om kjolen i 2014 (det står når man scroller ned på siden ) http://annegadegaard.com/2014/06/min-kjole/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Anne. Fik du solgt dit Hermes armbånd? Ellers er jeg meget interesseret :-). Bare mail mig hvis det er. Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   hej marie.

   nej, det er ikke solgt. Smid mig en mail så ordner vi det over der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rosana

  I remember when you bought it some years ago, you gave the link to krma.com and I bought the same but in purple 🙂 It is 100% for sure from krma.com, the label on mine also says “symphony”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan det er at være kendt som Arabiens Drøm?