Nye fantastiske negle.

Make-up paletten jeg ikke kan undvære.

P8080205

Vil lige først undskylde over de manglende indlæg de sidste par dage. Men jeg besluttede mig lige hurtigt for at tage på Skanderborg festival. Men nu er jeg tilbage, og jeg bliver NØDT til at fortælle jer lidt om den her make-up palette som jeg slet ikke kan undvære, trods den først lige er kommet ind i mit liv.
Jeg bruger den hver dag og når jeg er i byen kan jeg snildt lige have den med mig i tasken. Den passer nemlig fint ned i min lille chanel taske. Hvis du har en mindre tasker, kan du bare tage hver enkel palet op, alt efter hvilken du vil have med dig i byen. Så smart!
Jeg bruger faktisk alle farverne, og meget snart vil jeg vise jer hvordan jeg bruger dem, til en nem og hurtig hverdags make-up. Jeg er bare så utrolig glad for den her palette så det eneste rigtige var at fortælle jer om den også. Jeg ved i også vil elske den! 

Mærket er NYX som du blandt andet få på Nelly.com og Asos.com. Jeg har købt min i Matas.

P8080188 P8080198

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye fantastiske negle.