På med træningstøjet!

Nye fantastiske negle.

Fotografi den 03-08-16 kl. 16.50 #7

I dag var jeg nede og få lavet fine nye negle af Marlene Bech.  Jeg har fået lavet mine negle i mange, mange år ved Marlene. Endda helt tilbage fra da vi begge boede i Jylland, som nu er ved at være 7-8 år siden. Wauw! Jeg har lige så længe jeg kan huske fået lavet mandel formet negle. Men i dag ville jeg prøve noget nyt efter jeg fik lidt inspiration af både Kylie Jenner og Chantel Jeffries. De er også en del kortere end hvad jeg plejer, men det synes jeg faktisk er virkelig rart. Jeg skal lige vænne mig til ikke at have de helt lange spidse negle, da det er blevet en del nemmere at styre nu.

I kan følge Marlene på instagram også: marlenebech

Fotografi den 03-08-16 kl. 16.50 #4 Fotografi den 03-08-16 kl. 16.51

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På med træningstøjet!