Når man ikke kan finde ro i sig selv...

SÅ mange fine ting på én hjemmeside + rabatkode.

1046-000071-0653-_-1046-000072-0653-52830
Okay, nu har jeg siddet på Na-kd side og fundet alle mine yndlings ting frem. Der var mange fantastiske ting at vælge, men blev nødt til at være lidt kræsen jo. Ellers kunne det her blog indlæg godt gå hen og blive ret langt! Den her gang viser jeg det tøj som jeg er faldet for. MEN lad mig ikke en gang starte på det vidunderlige og jeg gentager vidunderlige undertøj de har derinde. Wauw!

Der er 20% rabat hvis i bruger denne kode når i køber noget: Augusti20 indtil d. 21.08.16

Men tjek lige alle de lækre ting ud nedenfor. Jeg er især vild med det sæt i kan se øverst. Hvor lækkert er det ikke lige? Du kan jo gøre som du vil med det. Det er både genialt til fest, med nogle lækre smykker. Men også til hverdagen med en let make-up. Overdelen kan fåes lige HER. Bukserne kan fåes lige HER.

collagehh

Mange af jer ved jeg aldrig har været til jeans og stramt tøj. Så det kommer nok ikke som den store overraskelse at jeg er faldet for disse bukser. For hvor behagelige ser de ikke lige ud? Jeg ved med 100% sikkerhed at jeg ville elske at have de her bukser. Både dem ovenover, men også dem nedenfor! De grå bukser kan du få HER. Og de overdrevet lækre bukser kan du få HER.

collageewew

Ovenover har jeg fundet et par lækre brune bukser, som igen er et par der ikke sidder stramt. Jeg skal nemlig helst kunne sidde i skrædderstilling altid. Selv når jeg er ude og spise, gør jeg brug af den stilling, haha. Anyways! De lækre brune bukser kan fåes HER. Jeg har også fundet en helt standard sort kjole, som jeg egentlig synes alle piger burde have. Den er så fin og enkel og god hvis du er i tøjkrise. Så er det altså bare med at hive den frem. Man kan nemlig gøre alt med den kjole. Både til stiletter, et par lange knæ støvler, eller bare til et par sneakers. Den kjole kan du få HER. 

1052-000059-0124-18279_1
Sidst men ikke mindst er jeg faldet for denne lækre camel farvet bluse. Ja, jeg har altså en lille kærlighed til camel farvede ting. Men den her bluse må jeg bare have fingrene i. Den er så lækker! Og så ser den virkelig behagelig ud. Den kan fåes lige HER. 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man ikke kan finde ro i sig selv...