Godmorgen dejlige mennesker.

STØT BRYSTERNE.

IMG_2516 IMG_2556 (1) IMG_2533Denne gode sag betyder sindssygt meget for mig, og jeg støtter op om den når jeg kan. Det er en sag som står mit hjerte meget nær, da det var brystkræft var grunden til jeg mistede min mor for 6 år siden. Lige nu kan i faktisk købe Alt For Damerne blandet hvor der også er en lille artikel om mig og mit forhold til støt brysterne.
Støt brysterne har i samarbejde med Custommade lavet denne fede t-shirt, som jeg er helt vild med. På t-shirten er der printet “hope” fordi at håbet er vigtigt for alle at bevare både for den kræftramte men også de pårørende omkring den kræftramte. Det er et vild følsomt emne for mig stadig. Og det kan især mærkes når jeg skriver det her indlæg. 
Jeg håber meget du vil være med til at støtte den her vigtige sag og styrke forskningen i brystkræft. Du kan få t-shirten på kræftens bekæmpelses webshop herinde: købogstøt.dk

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen dejlige mennesker.