Her køber du min mavebluse med 50%

STOP MED AT SPISE!!!!

Fotografi den 15-08-16 kl. 12.36 #3

Jeg skal da lige love for det er mandag. Mine øjne er på størrelse med tekopper og de sviger en smule. Kroppen er træt og vil ikke rigtig noget kan jeg mærke. Så det første jeg gjorde da jeg stod op, var at drikke to store glas vand, for lige at give min krop noget benzin. Jeg har spist og spist, og spist så meget hele den her uge og weekend, at min mave er helt udspilet.. Normalt spiser jeg altså ikke to portioner mad, men de her dage har jeg spist to KÆMPE portioner mad og tro mig… Jeg kan sagtens spise mere! Men der kommer min samvittighed altså indover. Jeg spiste mere end min kæreste igår!!! Og han er altså en stor mand.
Der er selvfølgelig en grund til at jeg spiser så meget og det er pga. jeg har min menstruation. Efter jeg har fået spiral, har min krop reageret meget anderledes end hvad jeg før gik igennem. Som faktisk var ingenting, fordi jeg var på p-piller. I kan læse om hvorfor jeg skiftede mine p-piller ud med spiral i mit indlæg HER.

For det første har jeg menstrautions smerter som aldrig før. Men kun den første dag, hvor min mens kommer. For det andet bløder jeg helt vanvittigt meget. Og for det trejde spiser jeg som et svin.. Undskyld sproget! Men jeg vil så lige sige at jeg kunne aldrig finde på at tage p-piller igen. Jeg er stadig meget glad for min beslutning, trods mit ædeflip. 
Har i det egentlig på samme måde som mig? Altså jeg ved det er forskelligt fra pige til pige, men ingen af mine veninder har nævnt at de har det sådan. Så tænker jeg måske er den eneste blandt dem.
Heldigvis er det ikke usunde ting jeg har lyst til, det er faktisk bare mad. Lige gyldigt hvilket slags mad det er. Fint med en salat, men det skal nok bare være 3 salater så. Bevares! haha.

Fotografi den 15-08-16 kl. 12.38 #5

   

5 kommentarer

 • SImone

  Hej Anne,
  Jeg har nøjagtig gjort det samme som du gjorde. Stoppede p-piller grundet smerterne ved mens, og gik derfor over til en spiral. Og jeg er så enig i, at man virkelig ikke havde regnet med den smerte der kommer efter!!! Det er nok det vildeste, og så sindssyg en smerte man får efterfølgende, også i flere timer var det for mig. 🙁 Men i dag er jeg super glad for den!! Og jo, jeg har mine ædeflip, TOTALLY! Hej Anne,
  Jeg har nøjagtig gjort det samme som du gjorde. Stoppede p-piller grundet smerterne ved mens, og gik derfor over til en spiral. Og jeg er så enig i, at man virkelig ikke havde regnet med den smerte der kommer efter!!! Det er nok det vildeste, og så sindssyg en smerte man får efterfølgende, også i flere timer var det for mig. 🙁 Men i dag er jeg super glad for den!! Og jo, jeg har mine ædeflip, TOTALLY!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har det på præcis samme måde! Da jeg var på p-piller blødte jeg ikke særlig meget, og havde heller ikke rigtig smerter. Men NU!!! Der får jeg de vildeste krampe agtige anfald nærmest.. Og bløder helt helt helt vildt. Maden har du også ret i.. Jeg er stadig glad for min spiral, men skal stadig vænne mig til at ipren og Panodil skal være en daglig del af min kost i mine 2 første menstruationsdage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har selv hormon spiral og bløder nærmest ikke. Så skønt! Men jeg kunne spise for 3 mennesker når det er den tid. Og som du skriver, det er ikke slik og kager. Det er alt mad. Jeg føler ikke jeg bliver mæt. Pyha…
  Mht til smerterne er mine også slemmer, end da jeg fik p-piller. Jeg tager tramadol med det. (Recept pligt medicin)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Samme her!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Anne. Jeg må sige at jeg har det på præcis samme måde og jeg har også en kobberspiral ! Tilgængæld føler jeg at jeg taber mig lige efter menstruation hvilket er meget fedt – har du det ikke også sådan? Jeg synes dog det er det hele værd da jeg dengang jeg tog p-piller (fik kobberspiral som 22-årig og er nu 27) hele tiden følte mig oppustet og fuld af væske i kroppen – tror nærmest jeg tabte mig 5-6 kg da jeg stoppede på P-pille😏. Går så meget ind for at få sat kobberspiral op i stedet for at proppe sig dagligt med homoner og forøge risikoen for blodpropper mv!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Her køber du min mavebluse med 50%