Tv-optagelser og nyt hår.

Afslutning på en lang uge.

IMG_3519
IMG_3535IMG_3530

Eller den sluttede faktisk igår, men pga. der blev indtaget lidt for meget champagne torsdag aften, så var jeg ikke i stand til særlig meget igår. Men i dag er der blevet vasket gulv, vasket tøj&sengetøj og ryddet lidt op. Jeg har endda fået sat mit nye fjernsyn op.. okay, måske ikke op op. Men i hvert fald op på en stol, indtil jeg får mig et eller andet smart det kan stå på. Jeg har nemlig fået et fjernsyn af min kæreste, fordi jeg havde snakket om et i så lang tid. Så han overraskede mig mandag morgen med et fjernsyn. Et kæmpe stort et endda. Så lige nu ligger jeg og ser Narcos på mit nye fjernsyn. Så skønt!

Det har været en vild lang og hård uge synes jeg. Det er også derfor jeg slet ikke har fået blogget. Jeg har simpelthen været så smadret, når jeg lige havde nogle timer fri. Jeg har lavet fjernsyn hver dag, stort set fra morgen til aften. Og det kunne sagtens mærkes både igår, men også i dag. Så i aften står den på afslapning med veninderne regner jeg med. Jeg glæder mig til at kunne fortælle jer meget mere om det fjernsyn jeg har lavet, og hvornår i kan se det. Men det kommer faktisk allerede om ikke så lang tid. Jeg skal nok lige holde jer opdateret.
Nu vil jeg vende tilbage til Narcos for det er alt for spændende til jeg kan lade være. Måske jeg lige skulle hoppe ned og købe en dåsecola først. Anyways! Hav en dejlig weekend.

Skjermbilde-2016-05-26-kl.-00.18.19Skjermbilde-2016-05-26-kl.-00.18.19Skjermbilde-2016-05-26-kl.-00.18.19Skjermbilde-2016-05-26-kl.-00.18.19Skjermbilde-2016-05-26-kl.-00.18.19

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tv-optagelser og nyt hår.