SÅDAN får du den blødeste og flottes hud.

Hvordan synes du selv det går med træningen, Anne?

IMG_3576 IMG_3598

Så hvordan synes jeg egentlig selv træningen går? Hm, jamen det går ikke pisse godt, undskyld sproget. Der bliver da trænet måske 1 gang om ugen, hvilket jeg ikke synes er nok. Så det skal selvfølgelig laves om på. Men til gengæld har jeg kun taget et kilo på siden mit forløb med søde Gustav. Det synes jeg er ret sejt! Og grunden til kun det ene kilo, tror jeg skyldes at jeg sørger for at røre mig en hel del. Altså det skal jo ikke være en hemmelighed at jeg var stor fan af Pokemon Go. Jeg spiller det dog ikke mere, men det var virkelig godt for stængerne. Der blev nemlig gået en hel masse! Udover det så spiser jeg ikke så meget mad. Inden mit forløb med Gustav, så spiste jeg sindssygt meget mad i løbet af en dag. Og det var store portioner hver gang. Jeg spiser mad tre gange om dagen ca. Jaja, jeg ved godt de kloge siger man skal spise seks gange om dagen. Men det gør jeg nu en gang ikke! Jeg spiser lidt morgenmad.. (Jeg er sjældent sulten om morgenen, så det er kun en smule jeg kan få ned) Så spiser jeg lidt middagsmad, og noget aftensmad. Derudover husker jeg at drikke 3-4 liter vand om dagen. Jeg skifter også tit min morgen kaffe ud, med et stort glas vand. Hvis jeg ikke drikker kaffe i dag, så har jeg faktisk ikke drukket kaffe i tre dage. Jeg har simpelthen ikke det behov for kaffe som fx. min kæreste har. Hvis han ikke har drukket kaffe en hel dag, så får han hovedpine, fordi han ikke har fået hans kaffefix. Og det synes jeg virkelig er skræmmende!!! 
Det er faktisk ikke en gang fordi jeg spiser sundere end normalt. For jeg spiser skam hvidt brød, ost osv. Jeg spiser bare ikke særlig meget af det, fordi min mave har vænnet sig til ikke at skulle have så meget. Det er fantastisk!

Jeg var nede og træne igår aftes, så derfor synes jeg lige så godt succesen kan gentages i dag også. Jeg vil hoppe i træningenstøjet og tage ned og træne. Hav en fantastisk dag søde mennesker!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN får du den blødeste og flottes hud.