Afslutning på en lang uge.

SÅDAN får du den blødeste og flottes hud.

Jeg har længe været på jagt efter en cream eller olie til min krop som jeg ville blive så glad for at det KUN var den jeg havde lyst til at bruge. Men jeg har i flere år brugt alle mulige forskellige fordi der ikke rigtig har været en cream eller olie som har fungeret for mig. Det har i hvert fald ikke været sådan at jeg ikke har haft lyst til at bruge andet. Fx. den make-up fjerner, serum og cream jeg bruger er fra det samme mærke, og et mærke jeg har brugt i 5 år. Det er et mærke der hedder pHformula. Jeg har skrevet om det mærke op til flere gange her på bloggen. Produktet kan forhandles på nettet, men det kan også fåes ude ved søde Lillian som arbejder i TakeCare, som er der jeg får ordnet min hud. Fantastisk sted!
Men endelig har jeg fundet mig en olie til min krop, som jeg er så forbavset over. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg gerne vil have mine krop og ansigts produkter til at være parfumefrie og alt det andet som nu en gang er så usundt for vores hud og krop. Så derfor har jeg anskaffet mig det fineste af det fineste og reneste produkt til min krop. Nemlig økologisk kokosolie! Den her olie kan bruges til hele din krop faktisk. Det kan også puttes i dit hår, som en hårkur hvis du lader den sidde i et par timer. Hjælper til at give en masse fugt til dit hår. Min storbrors eks kæreste har det smukkeste, lange og tykke hår. Hun puttede det i hele hendes hår inden hun skulle i seng, og sov med det og skyllede det ud dagen efter. Jeg har dog ikke selv prøvet det, men efter at have set hendes hår er det helt klart noget, der er værd at prøve. Olien kan også bruges til madlavning da det er et lidt sundere alternativ end fx. olivenolie. Der er en masse ting i kokosen som er godt for vores krop. Den dufter ikke vanvittig meget af kokos, men det gør mig egentlig ikke noget. MIN KROP ER BLØD SOM ALDRIG FØR!

Jeg havde faktisk haft den her kokosolie til at ligge i lang tid uden at bruge den. Men igår aftes ville jeg give min kæreste noget massage, så derfor åbnede jeg den her olie. Og da jeg var færdig med massagen og der var gået et par timer, så mærkede jeg hans nakkede fordi jeg holdt om ham. Og så fik jeg et chok over hvor blød hans hud var. Det var seriøst ligesom en lille baby! Så derfor vidste jeg med det samme, at jeg bare skulle bruge den her olie. Og nu har jeg haft den på i dag i nogle timer, og jeg elsker det. Jeg synes virkelig i skal prøve den! Jeg er vild med den.

IMG_3563

   

5 kommentarer

 • Julie

  Hej, lugter/dufter den meget af kokos? Altså også efter at man evt har vasket den af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Nej det synes jeg slet ikke. Jeg kan selvfølgelig godt dufte kokosen lidt. Men synes slet ikke det er noget der dominere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Anne. Lader du den sidde i nogle timer, og skyller den af efterfølgende, eller lader du den sive ind i huden?
  Godt tip. Man kan også lave en fantastisk tandpasta som hjælper helt vildt mod tandsten og renser dine tænder så det føles som en polering.. Det er helt fantastisk hvad den olie kan skabe af mirakler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Nicoline.
   Jeg lader den faktisk bare sidde, uden at skylle den ud. Så den rigtig kan komme ind i huden gennem en hel dag eller nat.
   Ja, jeg har godt hørt det med tandpastaen! Synes det siger så meget om hvor genial den her olie er 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Det er super lækkert som hårkur. Jeg tager det i håret om aftenen, og sover med det (ligger lige et håndklæde på hovedpuden 😉
  Næste morgen, tager jeg først shampoo i mit hår, masserer det godt ind og derefter skyller jeg mit hår og derefter vasker jeg det, som jeg plejer at gøre. Det er så lækkert 😉 elsker at det er så naturligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslutning på en lang uge.