Kærester med gulddrengen OG Andreas Jessen?

Top 3 på Ellos!

Jeg har fundet de smukkeste møbler i hele verden! Jeg synes de er så flotte og de ville være perfekt i mit lille hjem. Jeg får også snart den smukkeste sofa, hvor de her møbler bare ville passe så godt. Jeg tror jeg har skrevet før, at jeg er vild med marmor. Alt hvad der er marmor på synes jeg nærmest er flot. Så det er ikke så overraskende at jeg har valgt de her ting. Gulvtæppet har jeg kigget på i 100 år og bliver kun mere og mere vild med det for hver gang jeg ser det.
collagesds

Tingene er som skrevet i overskriften fra Ellos. Sofa bordet kan fåes herinde. Gulvtæppet kan fåes herinde. Lampen kan fåes herinde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kærester med gulddrengen OG Andreas Jessen?