KÆMPE film anbefaling!

Er det for tidligt at få botox som 24 årige??

Jeg tror dem jeg bor sammen med er ved at være trætte af mig.. For det første nævner jeg konstant at jeg bliver 25 d. 7 november.. Altså bare så de lige er opmærksomme jo, haha. For det andet så synes jeg min hud er blevet lidt træt at se på. Så jeg gik og tænkte på om der var nogle forskellige behandlinger jeg kunne få, mod en slidt snart 25 årige hud.. 😉 Det har jeg snakket meget om her på det sidste, hvor alle i lejligheden siger til mig.. “Anne du er ikke en gang fyldt 25 år.. Slap af”.

giphy-1
For det første er jeg jo stor tilhænger af at man skal gøre præcis hvad man har lyst til. Ingen skal på nogen måde blande sig i hvad du gør, eller hvad du ikke gør. Du er herre over dit eget liv! Jeg har været inde og læse om de forskellige behandlinger som findes, mod en hud der godt kunne trænge til en lille opstramning. Men faktisk er det ikke noget for mig lige nu. I stedet har jeg tænkt på andre muligheder som kan gøres. Jeg har taget kontakt til min yndlings hud dame Lillian fra TakeCarels. Så i dag skal jeg ud til hende, og så skal hun se lidt på den, og se hvad hun kan gøre og hvad hun synes. Udover det så er der også andre ting jeg kan gøre nu hvor jeg synes min hud er lidt træls. Spise en masse grøntsager og dyrke en masse motion. Jeg er begyndt at drikke en helvedes masse vand, så vand er ikke et problem i hvert fald.

kim-kardashian-gifs-kim-kardashian-39204063-500-281
Jeg er sindssygt spændt på om Lillian kan hjælpe min hud, så jeg har pæn hud d. 7 november på min fødselsdag. Jeg kunne sagtens forstille mig at få botox, restylane og hvad det ellers hedder på et tidspunkt i mit liv. Ikke lige nu, fordi jeg i virkeligheden tænker om det er lidt for tidligt? Og fordi jeg vil prøve andre metoder inden, inden jeg får sat en nul i mit hovede.

giphy-2

   

13 kommentarer

 • M

  Jeg har fået restylane i en alder af 23. Det var så mod mørke rander, som jeg har kæmpet med hele livet, så jeg er så lettet over endelig at have fundet et løsning mod det! Synes også bare, at man skal gøre det, hvis man har lyst – det er jo ens egen krop og ansigt, så det skal andre da ikke bestemme over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette N

   Er du glad for det, og hvor fik du det lavet hvis jeg må spørge? Overvejer det selv på det kraftigste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Jeg fik det lavet hos N’age 🙂 De er rigtig dygtige og hjælpsomme, så det sted kan jeg klart anbefale. Det er dog lidt dyrt (4000 kr), men det kan til gengæld holde op til et år, så jeg synes, det er det værd!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Mette

   Jeg har ikke fået lavet ngoet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper

  Jeg er enig med dine lejlighedskammerater.

  For pokker du er 25 år og ser sgu da skide godt ud. Der er sgu ikke nogen grund til, at lave om på det.

  Naturlig skøn frem for plastik og botox.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ja alt for tidligt! Lad dog være at være så forfængelig, det virker lidt sygt. Glæd dig over de gode ting i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg forstår dig, fuldkomment! Jeg er (næste måned) 23 år, og jeg har allerede nogle meget små, men permanente rynker i panden, jeg overvejer kraftigt at få lavet noget ved det, men er bange for at begynde for tidligt og ende med at ligne Nicole Kidman med stoneface. #firstworldproblems

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris Olesen

  Hej Anne…

  Jeg synes simpelthen det ville være en skam at du brugte sådanne midler for at få skønhed og opstramning…. Det har nu nok mere at gøre med maden og træning i stedet for. For er du meget sportslig aktiv men stadig synes det ser lidt træt ud så er det maden der skal kigge efter og dit totale kcal indtag. Du er i din bedste alder. Derfor er det i min mening et No go…

  But the way… You’re still going strong and looking good..

  De bedste ønsker herfra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gurli

  Ja, det er da alt for tidlig, du har en smuk hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gurli

  Ja, det er da alt for tidlig, du har en smuk hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Pyh, forstår i høj grad dine bofæller. Det virker altså noget ude af proportioner. Til gengæld kan du komme meget langt med seriøs hudpleje og de andre ting, du selv nævner. Held og lykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels

  Jeg tror du skal tænke igen – der er nok ingen mand derude, som vil have dig, hvis du ikke får Botox inden du er 25.

  Ironi til side – hvorfor tror kvinder, at nogen mand er optaget af, om den udkårne har en smilerynke eller om det er en B- eller C-kop eller om vægten siger 50 eller 52 kg? Det er noget helt andet, mænd tænder på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  I unge smukke mennesker…lad være med at sprøjte jer med gift. Botulinumtoksin er verdens stærkeste nervegift og man kan pludselig blive meget syg, selvom man har fået det flere gange. Hvis I kigger på indlægssedlen, kan der komme mange grimme bivirkninger, bl.a. skelen og øjensmerter. Der kan også komme åndedrætsbesvær og andre ting. Vh en der er blevet syg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆMPE film anbefaling!