Mine bedste tips til at komme i gang med træningen.

Jeg skal have fjernet ENDNU en tatovering.

Amen stop nu altså!!! Så var det bare at jeg lige pludselig skal have fjernet en tatovering.. I kan godt huske det andet indlæg jeg lavede om tatoveringer HER. Hvor jeg lidt skrev om at der er nogle af mine tatoveringer jeg gerne vil have fjernet. Men en af dem som jeg blandt andet ikke havde fortrudt endnu, det var den jeg havde i nakken som var mit stjernetegn. Og der er jo en grund til jeg skriver VAR. For det er åbenbart ikke mit stjernetegn mere. Nej nej, nu er jeg åbenbart vægt, i stedet for skorpion. Kunne de ikke lige have fundet ud af det inden jeg besluttede mig for at få permanent blæk i min hud for et halvt års tid siden? Jeg er lidt halv irriteret nu. Mest fordi de da ikke bare kan lave ens stjernetegn om.. Jeg har jo altid været skorpion. Og jeg har ærlig talt ikke lyst til at være vægt, haha. Men altså universet har åbenbart talt, og sådan skal det være. Læs mere om hvorfor vi lige pludselig har ændret stjernetegn HER.

collagejj

   

19 kommentarer

 • Sophia

  Artiklen er fra 2011??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jeg ved godt artikel er fra 11.. Men derfor har jeg stadig først læst det nu, og derfor er min stjernetegn stadig lavet om. Hvis man går op i det vel og mærket 🙂:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Artiklen er fra 2011 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jeg ved godt artikel er fra 11.. Men derfor har jeg stadig først læst det nu, og derfor er min stjernetegn stadig lavet om. Hvis man går op i det vel og mærket 🙂:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Men der er jo utroligt mange astrologer, som ikke anerkender de nye stjernetegn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Ja, jeg læste godt at ændringen ikke var officiel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiana

  Har du et datoen for artiklen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jeg ved godt artikel er fra 11.. Men derfor har jeg stadig først læst det nu, og derfor er min stjernetegn stadig lavet om. Hvis man går op i det vel og mærket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er ked af at sige det, men du linker til en artikel fra 2011? 🙂

  Og det er vist ikke blevet lavet om alligevel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jeg ved godt artikel er fra 11.. Men derfor har jeg stadig først læst det nu, og derfor er min stjernetegn stadig lavet om. Hvis man går op i det vel og mærket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Der står højt og tydeligt at det ikke er en officiel ændring, derfor er du stadig skorpion jo. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Tror ikke du skal dømme det ud fra en enkelt artikel du har læst 🙂 kig på nettet, ro på. Du er stadig skorpion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heldigvis kan du trøste dig med at det IKKE ændres ifølge Astrologihuset. I artiklen er der et link mere, hvor astrologen Finn Wandah siger:

  – Det er simpelthen noget snak og noget vrøvl. Det er helt forkert. Slangeholderen har intet med astrologi at gøre. Det er et stjernebillede og ikke et stjernetegn.

  Så behold du dit stjernetegn, jeg beholder ihvertfald mit, Tyren som jeg også føler jeg er. Knus Micha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Kære Anne
  Bare rolig. Du er stadig skorpion – hvis man går op i det, vel og mærket 😉 Hvis man derimod ikke går op i det, andet end lidt daglig horoskop læsning i ugebladene og på nettet, så forstår jeg hvorfor man tror at man skal skifte.
  Din skorpion kan ingen tage fra dig – behold din smukke tatovering.
  Mvh Lykke! Sol + ascendant i tvillingen og månen i skorpionen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hej Anne,
  Læs evt. nedenfor:

  UPDATE: Settle down, everyone. It seems your zodiac signs are as they’ve always been. In a statement to Gizmodo, NASA clarified that there’s a big difference between astronomy, which is the science that specializes in celestial objects, space and the universe; and astrology, which is the study related to star signs and horoscopes. “We didn’t change any Zodiac signs, we just did the math,” NASA spokesperson Dwayne Brown said. “The Space Place article was about how astrology is not astronomy, how it was a relic of ancient history, and pointed out the science and math that did come from observations of the night sky.” Basically, NASA was merely pointing out why the astrological signs would likely be different if they were created today—because of a wobble in the Earth’s axis, the constellations our signs were based on are no longer in the same spots—and what the heck those Babylonians were thinking when they assigned us all stars signs thousands of years ago. Everything is right with the world. Carry on.

  Så, behold du blot dit stjernetegn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ajit

  Hej Anne!

  Så en artikel om din tattoo med stjernetegn. Jeg kan fortælle dig HELT PRÆCIST hvilke stjernetegn, du har. Man skal passe på her, for der er mange faldgruber. Jeg ved nok om, hvad jeg taler om til at kunne bestemme dine tegn helt præcist – og endda vise dig det, så du helt forstår, hvorhenne dine tegn stod, da du blev født. Skal intet som helst have for det. Hvis jeg skal være helt ærligt, anede jeg ikke, hvem du har, da jeg læste artiklen. Jeg lever afsondret og bruger det meste af min tid på spiritualitet. Jeg har før hjulpet folk, der var forvirrede omkring deres tegn.

  Jeg har skrevet et par private beskeder til dig på facebook – på din profil og på din officielle side. Tjek dem.

  Kh. Ajit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ajit

  Jeg har sendt nogle billeder til din private profil på facebook. Disse billeder viser præcist, hvor din sol og måne stod på din fødselsdag. Der er også noget tekst. Tjek det ud og meld tilbage med dit fødselstidspunkt, hvis du vil have afklaret, om din måne stod i Vægt eller Skorpion.

  Kh. Ajit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Anne.
  Behold din tatovering 🙂
  Hvis de laver ændringen gælder det for folk født efter et bestemt tidspunkt.
  Da du blev født var det jo i det stjernetegn og bare fordi de ændre det for dem der født ændre det jo ikke på din fødsel. 🙂
  Mvh en fisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste tips til at komme i gang med træningen.