Projekt sundt hår.. ALLE kan være med!

Lækre produkter til træningen.

De dage hvor jeg ikke får trænet, prøver jeg at spise godt. Ikke at jeg ikke også gør det når jeg træner, men især de dage jeg ikke får trænet. Egentlig ikke fordi jeg har lavet min kost fuldstændig om, fordi tro mig… Jeg spiser godt med ost. Ost er måske min absolut yndlings madvare, haha. Men det jeg har ændret MEGET er at jeg ikke spiser så meget af gangen. Jeg har vænnet min mave til ikke at indtage så meget mad, fordi sidste år og inden jeg gik i gang med mit træningsforløb med Gustav, virkelig proppede mad i mig. Og det var rigtig meget af gangen! den vane er jeg heldigvis langt væk fra nu. Udover jeg ikke spiser så meget mad, så drikker jeg 3-4 liter vand dagligt. Og det gør selvfølgelig også at jeg ikke føler mig så sulten. Jeg starter min morgen ud med et kæmpe glas vand, og drikker også et kæmpe stort glas vand inden et måltid. Og det gør jo bare at jeg ikke propper mig med mad.
Men jeg har fundet nogle ting som jeg gerne vil have fingrene i. Både til træningen, men også de dage jeg ikke træner. 
collagedfd
Mhmmm. Jeg vil gerne spise pandekager som rent faktisk er sunde at spise! Du kan få dem HERINDE. Jeg har også fundet de her fitness choco crisps, som jeg også vild gerne vil smage. Du kan få dem HERINDE. Jeg kan godt lide den drikkedunk på billedet, fordi den har de farver den har. Den kan du få HERINDE. Og sidst men bestemt ikke mindst har jeg brug for noget D-vitamin. Især nu hvor de mørke dage begynder at nærme sig. Du kan få D-vitamin HERINDE.

Indlægget er sponsoreret, men jeg har selv fundet produkterne.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt sundt hår.. ALLE kan være med!